Hayalperest

Eylül 21, 2017
   Kafamın attığı her zaman bulunduğum yerden gitmek istemişimdir. Uzaklaşmak. Bir daha geri dönmemek üzere. Kafamdaki kara bulutları atana, olan bütün olayları kafamdan iyice atana dek belki de. Bilirsiniz hepiniz o herkesten uzaklaşma hissini. Kimsenin sizi anlamadığını düşündüğünüz zamanları. Ya da asla anlayamayacaklarını. Kendi kapalı kutunuzu açmak istemiyorsunuzdur belki de. Ben genelde öyle yapıyorum. Ve bir şey diyeyim mi: İşe yaramıyor!

   Özellikle yaz geceleri, dışarı otururken, yıldızları izlemek. Belki de yapmamam gereken tek şey bu. Hayallere dalıp geleceği geçmiş gibi oldu bittiye getirmeden, her şeyin normal düzenince gitmesine izin verip hayatı kumsalda adımları dışına taşmadan önümüzdeki birini takip eder gibi takip etmekte yarar vardır belki de. Yapabileceğimiz tek şey bu olabilir.

Keşke bu kadar hayalperest olmasaydım. Bu hayatı kendim için mahvettim.
-N.M Sanchez 

   Hayal kurmamalı mıyız? Kesinlikle kurmalıyız. Sadece bu kurduğumuz tüm hayallerin gerçek olacağı anlamına gelmez. Kendimizi kandırıp bunların olacağına ikna etmemeliyiz kendimizi. En azından her zaman. Belki gün gelir olur, gün gelir unuturuz. Gün gelir neleri hayal ettiğimizi değil de, hayal ettiğimiz nelerin olduğunu hatırlarız..


Küçük bir şarkı önerisi: Ivy Levan - Killing You 

5 yorum:

  1. Blogun tasarımı gerçekten çok güzel, ferah. :)
    :)
    Ben de beklerim bloguma :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)
      Hemen uğruyorum ^-^

      Sil
  2. çok güzel yazmışsın ellerine sağlık :))

    YanıtlaSil
  3. ay hayal bayılırııım. boşver gerçekleriii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık gerçekleri düşünmek istemiyorum zaten..

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.