Bir Yudum Kitap

Ekim 12, 2017
   Bugün sizlerle yaklaşık bir ay önce keşfettiğim bir siteyi paylaşm istiyorum. Sitenin adı "Bir Yudum Kitap". Bir arkadaşım sayesinde bu siteyle tanıştım. Ve tanıştıktan sonra sabahlarım daha güzel geçmeye başladı.

   Günümüzün hızına yetişelim, dersler, okul, ev, iş derken kitap okumaya ayırdığımız vakit gün geçtikçe azalıyor. Okumak istesek bile kitapları dışına göre yargılamak zaman açısından daha kazançlı olduğundan dolayı o yola da başvurduk. Bütün bunların getiri olarak aldığımız kitapları beğenmiyoruz ve böylece okumuyoruz. Buna çözüm olarak mükemmel bir fikir ile bu yola çıkılmış.
Her sabah bir yudum kahve, bir yudum kitap kalbinize iyi gelir.
   Sloganıyla yola çıkılmış bu yola. Sadece adınız ve mail adresiniz ile kayıt olabileceğiniz bu site, mail adresinize her sabah yaklaşık 9 gibi küçük bir mail atıyor. Bu mailin içinde neler mi var? Bir yudum pasaj. Her gün başka bir kitabın içerisinden başka bir kesit. Sabahınıza renk katacak binbir türlü yazar ile tanışıp belki de hayatınızın kitabını bulabileceğiniz bir kitap. Ve tek yapmanız gereken en fazla iki dakikanızı alacak şekilde hazırlanmış o kısa pasajı okuyup o kitaba aşık olmak.
Bir Yudum Kitap
   Belki de hayatınızı değiştirebilecek bir yazarın kitabına, bütün hayallerinizi yıkıp yenilerini inşaa edecek o mükemmel pasajları bulunduğu o kitaba artık her sabah telefonunuzla bir adım daha yakınsınız..

11 yorum:

  1. Çok Güzel bir uygulamaymış bu. Haberdar ettiğin için çok teşekkürler. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok beğeniyorum :) Böyle bir uygulamanın iyice duyulmasını istedim :)

      Sil
  2. A ne kadar güzel bir fikir, sevdim :) Çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. İlk duyuşum değil. Birkaç kez daha duydum muhtemelen blog sahiplerince yapılan yayınlarda. Ancak hala kayıt olamadım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence herkesin kayıt olması gereken bir uygulama :)

      Sil
  4. Vaay, çok hoşmuş! Sayende abone oldum! ^_^ Öneri için çok teşekkürler! ^_^

    YanıtlaSil
  5. Hemen üye oldum çok güzelmiş teşekkür ederim bu arada Blog keşif etkinliğinden geliyorum g+ ve blogtan takipteyim bana da beklerim www.masalzehra.com

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.