Bir Öneri De Bizden

Ocak 21, 2018
   Bundan bir kaç ay önce Erkan Bey'den aldığım bir mail doğrultusunda bir projenin içinde yer almaya başladım. Projenin adı Bir Öneri De Bizden. Fikir olarak hepimizin en çok ihtiyaç duyduğu - internetten öneri bulmak - konusunda bize yardım edebilecek çok güzel bir platform. Öneri platformu.

   Bu önerileri sadece kitap, film, dizi olarak düşünmeyin. İnternet üzerinden bir şey almak istediğimizde, gideceğimiz yurt içi veya yurtdışı gezilerimizde göreceğimiz yerler hakkında veya en klasiğinden canımız sıkıldığında izleyebileceğimiz bir film ya da dizi hakkında öneri alabileceğimiz bir yer. Ancak bu platform burada birazcık değişikliğe uğruyor. Burada siz de sorabiliyorsunuz. 

   Siteye üye olduktan sonra istediğiniz şekilde paylaşım yapabileceğiniz bir sürü katgori bulunuyor. Eğer öneri paylaşmak istemiyorsanız size ek olarak da daha önce sorulmuş öneri isteklerini cevaplayabilirsiniz ya da soru sorabilirsiniz. Kısacası öneri verip alabileceğiniz, internet üzerindeki en dolu platform. 

   Siteye buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

   Birçoğumuz için iyi gelebilecek, gerçekten kullanışlı olan bu siteye üye olmanızı hepinize tavsiye ederim. Siteye ulaşabileceğiniz linki aşağıya ekliyorum. Üye olmadan da kullanabileceğiniz bu site, öneri isteyip vermede üyelik gerektiriyor. 10 saniyenizi alan kısa bir formu doldurduktan sonra üyelik işlemleriniz de tamamlanmış olacak. 

Bir Öneri De Bizden

 Daha önce burada da paylaştığım kitap önerisi olan Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu adlı yazıyı da ilk yazım olarak paylaştım. Profilime buraya tıklayarak ulaşabilir ve önerilerimi takip edebilirsiniz. 

Yazılar dışında fotoğraflara karşı bir sevginiz de varsa sizi tumblr hesabıma da beklerim.

Şarkı önerisi:

2 yorum:

  1. resimlere karşı büyük bi zaafım var
    Sizi takip edicem. Ayrıca bu site çok hoşuma gitti uygun zamanda kayıt işlemlerine başlayacam teşekkürler

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.