Yazılmayanlar

Temmuz 21, 2016
11 yaşındaydım. Neden görmüştüm ki bunu? Ya da bana neden gösterdiler? Bilerek mi yaptılar bütün bunları? Ama bilemezlerdi ki bütün hayatımı bu anı üzerine adayacağımı. Ne pahasına olursa olsun onlardan biri olacağımı. Bilemezlerdi  Değil mi?
Biliyorlarsa özellikle yaptılar demek. Öyleyse neden? Benim ne alakam var ki onlarla? Ya da annemin? Zaten yeterince acı çekmemiş miydi? Bir de bunu yüklediler. 
Yukarıdan gelen gürültüyü duyduğumda annemin bir camı açık bırakmış olabileceğini düşündüm. O camdan kedi girmişti ve de bir şeyleri kırmıştı. Kızarak çıkıyordum yukarıya. Ve o hislerim, odamın kapısını açtığım anda son bulmuştu. Benim kapım, benim odam, benim pencerem. 
Evet, pencere açıktı. Evet, bir şeyler de kırılmıştı. Ama ne kadar süre düşünürsem düşüneyim bu aklıma gelmezdi. Orada gördüğüm şeyin hayatımı etkileyeceğini ben anlamıştım. Peki ya onlar? Onlar anlamış mıydı?
Ve aklımdan bunlar geçerken birden bire durdum. İyice etrafı inceledim, her şey o zaman kafama oturdu. Ve bağırmaya başladım. Avazım çıktığı kadar bağırdım. 

Ve o günden sonra ne pahasına olursa olsun onlardan biri olacağıma dair yemin ettim. Ya ben onlar olacaktım, ya da onlar ben! 


   Küçük bir hikaye yazmaya karar vermiştim. Bu konu özeti gibi bir şey oldu. Hikayeye başladım daha önceden ancak daha bitiremediğim için paylaşmıyorum. Bitirince -ve eğer beğenirsem- burada da paylaşmayı düşünüyorum. Yorumlarınızı bekliyorum ^-^ 

10 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. En kısa zamanda ilk bölümünü yayınlayacağım ^-^

      Sil
  2. Etkileyici ve gizemli bir giriş olmuş. Bence yeterince uğraşırsanız etkileyici bir hikaye çıkacağının sinyallerini veriyor. Tamamen bittiğinde bizimle paylaşanızı umuyorum. Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay çok teşekkür ederim umarım beklentileri karşılayabilirim :)

      Sil
  3. cok etkileyici.. ve surukleyici..telefondan okudugum icin blogu genel goruntuleyip izlemeye alamadim ama paylasimlari teker teker okuyacagim.. ilk okudugum yayindi ve cok tesiri altindayim meraktayim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok mutlu olduum :) Umarım hikaye herkesin beklediği gibi olur ^-^

      Sil
  4. ya dur bu gizemli fantastik bilimkurgu gibi bişi olmalı. ne gördü acaba bi yaratık mıııı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk defa bu türde bir şey yazmaya çalışacağım umarım çok iğrenç olmaz ^-^

      Sil
  5. http://ayrilmazikil.blogspot.com.tr/

    baksanaa, esra, üniversite sınavına hazırlanmaya başlıyo da öğüt verebilir misin yaaa :)

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.