Yerim Yurdum Belli Oldu

Eylül 05, 2016
Bugün yurtlar açıklandı. Yurt çıkmış bana da. Bu yurtların da belli olmasıyla  bana her şey daha gerçek gelmeye başladı tabi. Heyecan, korku, stres.. Bunların hepsini aynı anda yaşamaya başladım. İki hafta kaldı sonuçta. İki hafta sonra her şey başlayacak ancak benim buradaki yaşantım da son bulacak. Bunu düşünüp üzmeyi istemiyorum kendimi ancak düşünmeden de edemiyorum açıkçası. Her şeyi arkada bırakıp gitmek.. Ne biliyim ya, bana çok zor geliyor.


Konuyu çok dağıttım ben tabi şimdi. Benim bu yazıyı yazmamdaki amaç sizlerden öneri almaktı. İçinizden üniversiteye giden ya da orada tanıdığı olan vardır diye düşünüyorum. Bana önerebileceğiniz şeyler var mı? Yurt odalarına alınması gereken şeyler veya dersler hakkında falan. Ben ilk sene hazırlık okuyacağım ondan daha rahat olurum diye düşünüyorum ama çok da salmamak lazım tabi. Neyse sizin önerilerinizi almak için yazdım bu yazıyı. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim..

5 yorum:

  1. Ben de şehir dışında okudum üniversiteyi. Hiç endişelenmeyin hemen uyum sağlarsınız. Çünkü sizin durumunuzda olan çok öğrenci olacak oralarda. Keyfini çıkartın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım hemen sağlanır ya heyecanlıyım çok :)

      Sil
    2. Kolay gelsin. Üniversite kazananlarla ilgili bir yazı yazmıştım. Belki faydası olur. http://turgayaksoy.blogspot.com.tr/2015/07/universite-kazananlara-7-oneri.html

      Sil
  2. Geçtiğimiz dönem hazırlığı bitirmiş taze bir üniversiteli olarak söylemeliyim ki yılın sonunda bütün bu tedirginliklerin birer 'iyi ki' ye dönüşecek :) O yüzden dilerim tadını çıkararak güzel bir yıl geçirirsin. Üniversitelere göre hazırlık yılının zorluğu değişiyor elbette; yine de az bir temelin varsa zorlanmadan geçersin diye düşünüyorum :) Başarılar dilerim şimdiden :) Sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım çabuk dönüşür o tedirginlikler :) Çok teşekkür ederiim :) Dersler konusunda pek bi endişem yok zaten sıkıntım yeni hayattan :)

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.